‘Ik heb bij Robin de opleiding Nima Sales B gevolgd. Robin heeft  veel kennis in huis en weet dat ook goed over te brengen naar anderen. Ik heb mij nooit een seconde verveeld in zijn klas. Daarnaast is het menselijke aspect bij Robin sterk ontwikkeld. Hij heeft altijd heel goed door wat je bedoelt en begrijpt erg snel hoe je in elkaar steekt. Bedankt voor de geweldige 10 bijeenkomsten’.

Unica
Contractbeheerder

‘Naast de verdere groei in mijn rol als leidinggevende heeft de training Praktisch Leidinggeven ook ter degen effect gehad in het leiden van gesprekken, of dit nu gaat om gesprekken met klanten of collega’s (of zelfs in de privésfeer), ik weet nu beter in te schatten wie ik tegenover mij heb en hoe te reageren en handelen om tot een goede afronding te komen’.

Unica
Contractbeheerder

‘Robin en Noëlle zijn echte toppers! Doorgewinterde leiders en coaches. De energie straalt ervan af. In de trajecten en opleiding die ik met ze heb doorlopen, voelde ik me daar erg prettig bij en werd er blij van’

Unica
Contractbeheerder

‘De training is heel praktisch. De deelnemers krijgen direct handvatten voor hun dagelijkse praktijk. Het is daarnaast ook heel levendig, er wordt geleerd en gelachen’! 

Gemeente Den Haag
accountmanager